Inspirations Kursus - 30. marts 2019

Denne inspirations kursus er til psykologer, psykoterapeuter uddannende og studerende – Ni har nu mulighed at få viden om, se demonstrationer og selv prøve/øve disse metoder.

Dette er det kursus som jeg selv havde håbet på at finde når jeg selv var søgende efter en metode/metoder som effektivt og skånskamt kunne hjælpe mine klienter. Jeg startede med en interesse for kognitiv terapi og har nu været turen rundt med alle bølger i den kognitive skole og har nu fundet nogle metoder som jeg oplever som effektive og skånsomme. 

Du kommer at få korte teorietiske oplæg om hver metode, demonstrationer og selv få mulighed at øve dig. Du kommer at få lære mere om Brainspotting, EMDR, hypnoterapi, symboldrama. Du kommer også at få lidt inspiration til dokumentation og høre om et enkelt og smart elektronisk journalværktøj.

Ønsker du at høre mere så ser jeg frem til at høre fra dig! Antallet af pladser er begrænset og bliver dagen fuldtegnet kommer der at tilbydes en anden dato.

Glæder mig til at byde dig velkommen til en inspirerende og forhåbentligt meget givende dag.